Soita meille: 

Tel: +358 44 3700 186

 Asiakaspalvelu 
 
 

PALLMANN COBRA

Muihin perinteisiin parkettihiomakoneisiin verrattuna PALLMANN COBRA on erittäin voimakas hiomateholtaan, telan uudenlaisen rakenneratkaisun ansiosta hionta tapahtuu koko 190mm hiomaleveydeltä.

 Lue lisää 
 
 

Pallmann valikoiman edut: 

- Kaikki tuotteet samalta toimittajalta
- Yhteensopivat tuotteet ja järjestelmät
- Parasta laatua lattian kaikilla tasoilla
- Pallmann tekninen tuki
- Pohjatöiden neuvontapalvelu

 lue lisää 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Uutiset

 
 
 

Pallmann Suomi, 25.01.2016 - PARKETTILAKKOJEN AATELIA

PARKETTILAKKOJEN AATELIA

Kovan kulutuksen kohteissa, kuten ravintoloissa ja kouluissa sekä muissa julkisissa kohteissa, kulutuksenkeston vaatimukset edellyttävät kaksikomponenttisten parkettilakkojen käyttämistä. Näin voidaan mahdollistaa vesipohjaisten tuotteiden riittävä kestävyys ja käyttöikä. Näihin julkisiin kohteisiin suosittelemme 2-komponenttista PALL-X 98 GOLD parkettilakkaa. Tuote on erittäin vähäpäästöinen, sille on myönnetty on EC 1R PLUS sertifikaatti ja se sisältää alle 5 % liuottimia. Helppokäyttöisyyden ja erittäin alhaisen VOC-määrän ansiosta PALL-X 98 GOLD soveltuu käytettäväksi myös kotitalouksissa, kun vaaditaan parasta mahdollista kulutuksenkestoa ja kestävyyttä.

Uusi PALL-X 98 GOLD julkisen tilan 2K-parkettilakkamme kruunaa PALLMANN tuotevalikoiman. Parkettilakan parhaat ominaisuudet ovat erinomainen tasoittuvuus, kulutuksenkesto ja lakkauksen vaivattomuus levitystavasta riippumatta. Tuotekehityksemme ykköstavoite on aina varmistaa tuotteen toimintavarmuus. PALL-X 98 GOLD on vastauksemme haasteeseen.

PALLMANN 20 MINUUTIN SUOSITUS

PALL-X 98 GOLD toimii kuten kaikki 2K-parkettilakat, sekoita kovettaja ja voit aloittaa. Mutta jos päätät noudattaa 20 MINUUTIN SUOSITUSTA, tulet huomaamaan eron: helpompi levitys, parempi tasoittuvuus ja toimintavarma lopputulos. Ei pakenemia, ei vetojälkiä. Purkkiaika on jopa 5 tuntia, joten voit sekoittaa kovettajan heti. Tee vasta kovettajan sekoituksen jälkeen siklaus, välihionta, imurointi yms. valmistelevat työt. Et menetä lainkaan aikaa.