Soita meille: 

Tel: +358 44 3700 186

 Asiakaspalvelu 
 
 

PALLMANN COBRA

Muihin perinteisiin parkettihiomakoneisiin verrattuna PALLMANN COBRA on erittäin voimakas hiomateholtaan, telan uudenlaisen rakenneratkaisun ansiosta hionta tapahtuu koko 190mm hiomaleveydeltä.

 Lue lisää 
 
 

Pallmann valikoiman edut: 

- Kaikki tuotteet samalta toimittajalta
- Yhteensopivat tuotteet ja järjestelmät
- Parasta laatua lattian kaikilla tasoilla
- Pallmann tekninen tuki
- Pohjatöiden neuvontapalvelu

 lue lisää 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Uutiset

 
 
 

Würzburg, 28.08.2018 - Uusi vaihtoehto liuotinpohjaisille öljyille

vesipohjainen ja ekologinen ECO OIL 1K

Öljypohjaisten tuotteiden sloganimme “Tavoita puun luonnollinen kauneus”, sopii erinomaisesti myös uudelle vesipohjaiselle ECO OIL 1K tuotesarjallemme. Tuote soveltuu sekä puulattioiden että -seinien ja -kattojen öljyämiseen. Kuten myös kaikkien muiden puupintojen pintakäsittelyyn.

Tuotesarjaan kuuluvat ECO OIL 1K WHITE, ECO OIL 1K PURE ja ECO OIL 1K NEUTRAL. “White” eli valkoinen toimii kuten valkoöljy ja vaalentaa puun ilman kellastumista. “Pure” tuottaa trendikkään ”hiotun puun vaikutelman” eli hiotun puun väri ei muutu öljytessä. ”Neutral” taas taittaa sävyltään ruskeaan ja sopii esim. paljon vaaleaa pintapuuta sisältävän tammen käsittelyyn. Tai kun esim. männystä halutaan esiin perinteinen syvä öljytyn puun vaikutelma.

ECO OIL 1K soveltuu kaikille vaaleille eurooppalaisille puulajeille, kuten mm. kuusi, mänty, koivu, tammi, saarni, vaahtera jne. kotikäytön kohteissa. Käytettäessä kovemman käytön julkisissa tiloissa, ota yhteyttä tekniseen tukeemme. Tuote soveltuu käytettäväksi lattialämmityksen kanssa. Vain kaksi kerrosta riittää, mutta tuotteen ainutlaatuisin ominaisuus on sen nopea kuivumisaika, yleensä alle yhden tunnin. Kerrosten välissä tehdään kevyt välihionta. Tuote on saatavissa sekä 1 että 5 litran pakkauskoossa.

Luonnollisesti tuotteella on kaikkein tiukin EC1 PLUS erittäin vähäpäästöisen tuotteen luokitus. ECO OIL 1K ainutlaatuiset ominaisuudet pähkinänkuoressa: täysin liuotteeton, hengittävä, vesipohjainen, 1-komponenttinen, lähes hajuton, nopeasti kuivuva ja erittäin helppokäyttöinen.

Jotta lattiasi pysyisi pitkään hyvässä kunnossa, suosittelemme säännöllistä hoitokäsittelyä tuotesarjaan kuuluvalla ECO OIL CARE hoitoaineella.