Soita meille: 

Tel: +358 44 3700 186

 Asiakaspalvelu 
 
 

PALLMANN COBRA

Muihin perinteisiin parkettihiomakoneisiin verrattuna PALLMANN COBRA on erittäin voimakas hiomateholtaan, telan uudenlaisen rakenneratkaisun ansiosta hionta tapahtuu koko 190mm hiomaleveydeltä.

 Lue lisää 
 
 

Pallmann valikoiman edut: 

- Kaikki tuotteet samalta toimittajalta
- Yhteensopivat tuotteet ja järjestelmät
- Parasta laatua lattian kaikilla tasoilla
- Pallmann tekninen tuki
- Pohjatöiden neuvontapalvelu

 lue lisää 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Uutiset

 
 
 

Würzburg, 13.02.2018 - Värjätyt lattiat ovat yhä suositumpia

Pallmann Color Collection – Tavoita puun luonnollinen kauneus

Värijärjestelmä:
Jokainen väri koostuu kolmesta erillisestä osasta: pohja-aineesta A, kovettajasta B ja pigmentistä C. Yksinkertaista, toimivaa ja liuotteetonta. Väri levitetään hiotulle puulle ja tuotesarja soveltuu useimpien eurooppalaisten puulajien värjäykseen, erityisesti tammen, saarnin ja männyn. Värjätyt lattiat voi lakata Pall-X 98 Gold, Pall-X Zero, Pall-X Pure 2K-parkettilakoilla tai öljytä MAGIC OIL 2K ORIGINAL öljyvahalla. Pintakäsittely muodostaa suojaavan kerroksen värjätyn lattian päällä ja takaa kestävän lopputuloksen. Valittavanasi on useita eri lakan kiiltoasteita tai öljytty pinta.

24 skandinaavista värisävyä ja neljä teemaa
Värit on jaoteltu neljään värimaailmaan: MinimalisticClassicVintage ja Industrial. Toivomme, että suunnittelemamme teemat helpottavat värin vaikeaa valintaa ja oikean sävyn löytymistä. Esittelemme Minimalistic-teeman neutraalit, hillityt ja maanläheiset sävyt; Classic-teeman arvokkaat tummat sävyt; Vintage-teeman seepiaan taittavat värit tai Industrial-teeman betonin ja teräksen viileät sävyt myöhemmin keväällä.

Väritesterit
Jokaista väriä on saatavilla kätevästi testipullossa. Väri on testerissä valmiiksi sekoitettuna ja voit tehdä koevärjäyksen vaikka suoraan lattialle kohteessa. Näin voit varmistaa värisävyn valinnan juuri oman lattiasi puulle levitettynä.

Värimalli: Jokaisesta Pallmann Color Collection sävystä on saatavilla myös puinen mallilevy.