Soita meille: 

Tel: +358 44 3700 186

 Asiakaspalvelu 
 
 

PALLMANN COBRA

Muihin perinteisiin parkettihiomakoneisiin verrattuna PALLMANN COBRA on erittäin voimakas hiomateholtaan, telan uudenlaisen rakenneratkaisun ansiosta hionta tapahtuu koko 190mm hiomaleveydeltä.

 Lue lisää 
 
 

Pallmann valikoiman edut: 

- Kaikki tuotteet samalta toimittajalta
- Yhteensopivat tuotteet ja järjestelmät
- Parasta laatua lattian kaikilla tasoilla
- Pallmann tekninen tuki
- Pohjatöiden neuvontapalvelu

 lue lisää 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Uutiset

 
 
 

Würzburg, 11.06.2018 - Pallmann Magic Oil – Tutustu koko tuotesarjaan

Kulutuskestävät Pallmann öljyvahat

Laadukkaat ja turvalliset öljyvahamme soveltuvat käytettäväksi julkisissa kohteissa, kodeissa, ravintoloissa, keittiöissä ja jopa suihku- ja kylpytiloissa. Kehitämme jatkuvasti MAGIC OIL valikoimaamme ja tuomme markkinoille uusia innovatiivisia liuotteettomia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Vuoden 2018 alussa laajensimme merkittävästi värivalikoimaamme uudella COLOR COLLECTION värimallistolla ja värivalikoima on käytettävissä kaikkien MAGIC OIL 2K tuotteiden kanssa.

MAGIC OIL tuotesarjan tuotteilla onnistut varmasti ja tuotteidemme helppokäyttöisyys ja nopea kuivumisaika takaavat sujuvan työprosessin ja kohteen nopean käyttöönoton. Modernit MAGIC OIL tuotesarjan tuotteet ovat täysin liuotteettomia ja niiden kulutuksenkesto on erinomainen. Nykyaikaiset uudet öljyvahat ovat helppohoitoisia, öljyvahojemme hoitotarve vertautuu lakatun lattian hoitoon.