Soita meille: 

Tel: +358 44 3700 186

 Asiakaspalvelu 
 
 

PALLMANN COBRA

Muihin perinteisiin parkettihiomakoneisiin verrattuna PALLMANN COBRA on erittäin voimakas hiomateholtaan, telan uudenlaisen rakenneratkaisun ansiosta hionta tapahtuu koko 190mm hiomaleveydeltä.

 Lue lisää 
 
 

Pallmann valikoiman edut: 

- Kaikki tuotteet samalta toimittajalta
- Yhteensopivat tuotteet ja järjestelmät
- Parasta laatua lattian kaikilla tasoilla
- Pallmann tekninen tuki
- Pohjatöiden neuvontapalvelu

 lue lisää 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Uutiset

 
 
 

Würzburg, 29.01.2014 - Pallmann esittelee ensimmäisen täysin liuotteettoman lakkajärjestelmän parketti- ja puulattioille

Puhdas sisäilma PALL-X ZERO parkettilakalla

Sisäilman laatu ja turvalliset tuotteet ovat ympäristötietoiselle asiakkaalle erittäin tärkeitä. Tähän tulevaisuuden haasteeseen Pallmann vastaa tuomalla markkinoille uuden vesipohjaisen ja liuotteettoman 2K-parkettilakan PALL-X ZERO. PALLMANN tuo ensimmäisenä markkinoille ainoana valmistajana täysin liuotteettoman parkettilakan. Tuotteen erityisominaisuus on, että myös kovettaja on täysin liuotteeton. Tämä erottaa PALL-X ZERON kaikista muista tällä hetkellä markkinoilla olevista tuotteista. Tämä 2-komponenttinen tuote on helppokäyttöinen, omaa hyvän täyttökyvyn ja kestää erittäin hyvin mekaanista ja kemiallista rasitusta. Tuotteelle on paras mahdollinen sisäilmaluokitus EMICODE EC 1 PLUS R - erittäin vähäpäästöinen. PALL-X ZEROLLE on myönnetty maailman vanhin ympäristömerkki BLUE ANGEL ja tuotteen on päästöluokitus on GISCODE W1/DD. Tuote on heti saatavilla.

Tuote esiteltiin tammikuussa 2014 Domotex-messuilla Saksassa motolla "Puhdas sisäilma PALL-X ZERO parkettilakalla". Liuotteettomuuden ansiosta PALLMANN ZERO JÄRJESTELMÄ tarjoaa haihtuvien orgaanisten yhdisteiden osalta turvallisen lakkajärjestelmän puulattian pintakäsittelyyn pohjasta pintaan.

PALL-X ZERO pintalakka, PALL-X ZERO BASE pohjalakka ja PALL-X ZERO FILLER parkettikitti muodostavat täydellisen tuotesarjan, jolla turvaat parhaan mahdollisen sisäilman laadun. Tuotteet soveltuvat kaikkien puupintojen ja rakenneosien lakkaukseen.

Saksalainen parkettilakkavalmistaja PALLMANN osoittaa tällä uudella ainutlaatuisella ja innovatiivisella järjestelmällä sitoutumisensa ekologisiin ja mahdollisimman hyvän sisäilman mahdollistaviin tuotteisiin.