Soita meille: 

Tel: +358 44 3700 186

 Asiakaspalvelu 
 
 

PALLMANN COBRA

Muihin perinteisiin parkettihiomakoneisiin verrattuna PALLMANN COBRA on erittäin voimakas hiomateholtaan, telan uudenlaisen rakenneratkaisun ansiosta hionta tapahtuu koko 190mm hiomaleveydeltä.

 Lue lisää 
 
 

Pallmann valikoiman edut: 

- Kaikki tuotteet samalta toimittajalta
- Yhteensopivat tuotteet ja järjestelmät
- Parasta laatua lattian kaikilla tasoilla
- Pallmann tekninen tuki
- Pohjatöiden neuvontapalvelu

 lue lisää 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Uutiset

 
 
 

Würzburg, 18.02.2014 - Liuotteeton värillinen 2K öljypohjuste parketti- ja puulattioille

Puulattian värjäys lisääntyy edelleen vuosi vuodelta. Sekä uusissa asennuksissa että vanhoja lattioita hiottaessa halutaan yhä enemmän parketin sävytyksellä löytää lattialle uusi ilme. Uusi innovatiivinen värijärjestelmä PALL-X 333 COLOR mahdollistaa lattian värjäyksen ilman rajoituksia pintakäsittelyn suhteen. Värillinen öljypohjuste kuivuu erittäin nopeasti ja voidaan pintalakata jo samana päivänä.

Kaksikomponenttinen öljypohjuste PALL-X 333 COLOR on erittäin helppokäyttöinen tuote ja uudet voimakkaat ja lämpimät värisävyt sopivat lähes kaikille puulajeille. Värjäyksen jälkeen lattia voidaan lakata kaikilla PALL-X tuotesarjan pintalakoilla, kuten PALL-X 96 tai PALL-X EXTREME, sekä myös uudella liuotteettomalla parkettilakalla PALL-X ZERO. Tuote kuivuu erittäin nopeasti vain 4 tunnissa, mikä mahdollistaa lattiatyön nopean valmistumisen. Ajansäästö on merkittävä etu sekä tekijälle että asukkaalle.

PALL-X 333 COLOR on tekniikaltaan yksinkertainen tuote ja koko pintakäsittely voidaan toteuttaa myös täysin liuotteettomana järjestelmänä yhdessä PALL-X ZERO parkettilakan kanssa käytettäessä. Tuote koostuu nestemäisistä öljyistä ja soveltuu kaikille tavanomaisille eurooppalaisille parkettilattioissa käytettäville puulajeille. Saatavilla olevat kuusi värisävyä ovat natur eli kirkas, valkoinen, musta, harmaa, tummanruskea ja punaruskea. Voimakkaat värisävyt ja helppokäyttöiset PALLMANN parkettilakat takaavat erinomaisen lopputuloksen.