Soita meille: 

Tel: +358 44 3700 186

 Asiakaspalvelu 
 
 

PALLMANN COBRA

Muihin perinteisiin parkettihiomakoneisiin verrattuna PALLMANN COBRA on erittäin voimakas hiomateholtaan, telan uudenlaisen rakenneratkaisun ansiosta hionta tapahtuu koko 190mm hiomaleveydeltä.

 Lue lisää 
 
 

Pallmann valikoiman edut: 

- Kaikki tuotteet samalta toimittajalta
- Yhteensopivat tuotteet ja järjestelmät
- Parasta laatua lattian kaikilla tasoilla
- Pallmann tekninen tuki
- Pohjatöiden neuvontapalvelu

 lue lisää 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Uutiset

 
 
 

Würzburg, 08.10.2018 - Uusi vaihtoehto liuotinpohjaisille öljyille

ECO OIL 1K vesiohenteinen puuöljy

Reilut 30 vuotta vanha mosaiikkiparketti hiottiin ja kunnostettiin Turussa viime kuussa. Tammiparketti oli pahoin kellastunut ja kokonaisremontin yhteydessä se päätettiin palauttaa edustavaan kuntoon. Parketti oli hyvin kiinni alustassa, joten sillä on vielä runsaasti elinikää jäljellä. Ammattitaitoisesti asennetun massiiviparketin käyttöikä on noin 75-100 vuotta, tässä kohdin aito puulattia eroaa selkeästi kertakäyttöisistä esim. edullisemmista laminaattilattioista. Pitkä käyttöikä tarkoittaa ekologisuutta ja koko lattian elinkaari huomioituna, myös edullisempaa hinta käyttövuotta kohden. Lattian moderniin vaalennukseen käytettiin PALLMANN ECO OIL 1K valkoöljyä.

Asennusliike:

Lattian hionnan ja pintakäsittelyn toteutti turkulainen PARKETTIPALVELU SUVITIE OY. Yritystä vetää jo yli kymmenen vuoden kokemuksella Samuli Suvitie. Hiontatyössä Samuli luottaa uusimpaan hiontatekniikkaan ja hänellä on käytössään PALLMANN-tuotesarjasta GECKO STAR reunakone, GECKO FLEX porrashiomakone ja SPIDER hiomakone. Parhailla koneilla hiontajälki on äärimäisen tasaista ja laatu kohdallaan. Yritys otti myös ensimmäisenä Suomessa käyttöönsä PALLMANN harjaustekniikan.

Parketin hionta

Parketti hiottiin SPIDER hiomakoneella, joten pinnasta tuli automaattisesti täysin tasainen ja hiomajäljeltään yhtenäinen. Hionnan yhteydessä lattian pienet raot kitattiin huolellisesti PALL-X KITT kittausaineella. Viimeistelyhionnan jälkeen lattia imuroitiin ja pintakäsittely voitiin aloittaa.

Parketin pintakäsittely ECO OIL 1K WHITE liuotteettomalla öljyllä

Aluksi lattia käsiteltiin ECO OIL 1K WHITE valkoisella 1-komponenttisella vesipohjaisella puuöljyllä. Tämä ainutlaatuinen tuote on todella helppokäyttöinen ja puun värjäytyminen on lähellä täydellistä. Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet ovat vesiliukoisuus, hengittävyys, liuotteettomuus ja kellastumattomuus. Tuote on myös äärimmäisen nopea, kuivumisaika on parhaimmillaan alle yhden tunnin. Tuote telataan PALLMANN WL -telalla kahteen kertaan ja öljykäsittely on valmis. Tässä kohteessa haluttiin vielä lisätä lattian kulutuksenkestoa, joten lattia päätettiin lakata vielä kertaalleen PALL-X PURE julkisen tilan lakalla. Erittäin mattapintainen PALL-X PURE ja kauniin tasaisen valkoinen ECO OIL 1K WHITE yhdistävät samaan lattiaan öljytyn ja lakatun lattian parhaat puolet. Vesiohenteisin öljyn luonnollisen tasainen kellastumaton väri ja lakatun lattian helppohoitoisuus ja kulutuksenkestävyys.

Hoito jatkossa

Jotta parkettilattia säilyisi mahdollisimman pitkäikäisenä, on tärkeää noudattaa hoito-ohjeita ja käyttää vain suositeltuja pinnoille soveltuvia puhdistus- ja hoitoaineita. Paras ja suositeltavin tuote kaikkien lakattujen lattioiden puhdistukseen on PALLMANN CLEAN. Jos lattia käsitellään ainoastaan ECO OIL 1K öljyllä, niin suosittelemme hoitoon ECO OIL CARE hoitoainetta. Hoito-ohjeet löytyvät tältä sivustolta Asiakaspalvelu/Online-esitteet -osiosta sekä ko. tuotteiden tuotesivuilta.

Yksityisasunto / Turku kohdetiedot:

Tilattu työ: Vanhan mosaiikkiparketin hionta ja pintakäsittely

Käyttötarkoitus: Myyntiin menevä asunto

Asennusliike: Parkettipalvelu Suvitie Oy

Puulaji ja parkettilaatu: Massiivipuu tammi mosaiikkiparketti

 

Käytetyt tuotteet:

ECO OIL 1K WHITE valkoinen puuöljy

PALL-X PURE 1K parkettilakka

PALL-X KITT kittausaine